OM HILLERØD BILBY

Velkommen til Hillerød Bilby – det naturlige centrum for Nordsjællandske bilkøbere. Her finder du 11 bilmærker og 7 forhandlere samlet på ét sted.

Hillerød Bilby – vi elsker biler lige som dig

Hillerød er Nordsjællands handelscentrum – også når det gælder biler. Hillerød Bilby er et mangeårigt samarbejde mellem de autoriserede bilforhandlere i Hillerød. For nok kan vi siges at være konkurrenter i det daglige, men vi er også gode kolleger, og vi har stor respekt for hinandens arbejde. Vi elsker biler lige som dig, og i Hillerød Bilby har vi en fælles interesse i, at du og andre bilkøbere søger til Hillerød, når I vil kigge på ny bil. I Hillerød Bilby slår vi kræfterne sammen for at sikre dig og Nordsjællands øvrige bilkøbere overblik, tryghed og sikkerhed, uanset hvilket mærke du er interesseret i.

Her får du overblik og et stort udvalg

I Hillerød Bilby finder du et stort udvalg af bilmærker samlet inden for en kort radius. Vi repræsenterer hele 11 bilmærker fordelt på 7 autoriserede forhandlere. Det gør det nemt at få overblik over dine muligheder, og du kan nemt besøge flere forhandlere samme dag, hvis du vil se på flere mærker. I dag tilbyder bilproducenter brede modelprogrammer, der appellerer til alle kundesegmenter, og i vores store, moderne indrettede showrooms kan vi præsentere dig for alle eller de fleste modeller.

Sikkerhed for service med fokus på kvalitet

Som kunde hos forhandlerne i Hillerød Bilby, er du sikker på, at din bil bliver forkælet og serviceret på autoriserede værksteder af specialmekanikere med den højeste uddannelse og nyeste viden. Kort og godt kender de din bil til bunds. Den teknologiske udvikling i biler går stærkt i disse år, og som autoriserede værksteder er vi forpligtede til altid at have det korrekte værktøj og andet udstyr, der lever op til gældende krav og standarder. Vores computere er altid opdaterede, så din bil kan blive serviceret effektivt og korrekt. Vi bruger også originale reservedele, hvilket giver tryghed og sikrer høj kvalitet og driftssikkerhed, når du får din bil retur fra service.

Værksteder på forkant med udviklingen

I kraft af deres løbende videreuddannelse er mekanikerne på vores autoriserede værksteder altid på forkant med den sidste nye opdatering af bilernes software fra bilfabrikken. Det sker blandt andet med henblik på at skåne bilens elektronik og den batteri og for at overholde korrekt udledning af CO2 på biler, der kører på fossilt brændstof.