EFTERMARKED

Som kunde hos forhandlerne i Hillerød Bilby, er du sikker på, at din bil bliver forkælet og serviceret på autoriserede værksteder af specialmekanikere med den højeste uddannelse og nyeste viden.

Sikkerhed for service med fokus på kvalitet

Som kunde hos forhandlerne i Hillerød Bilby, er du sikker på, at din bil bliver forkælet og serviceret på autoriserede værksteder af specialmekanikere med den højeste uddannelse og nyeste viden. Kort og godt kender de din bil til bunds. Den teknologiske udvikling i biler går stærkt i disse år, og som autoriserede værksteder er vi forpligtede til altid at have det korrekte værktøj og andet udstyr, der lever op til gældende krav og standarder. Vores computere er altid opdaterede, så din bil kan blive serviceret effektivt og korrekt. Vi bruger også originale reservedele, hvilket giver tryghed og sikrer høj kvalitet og driftssikkerhed, når du får din bil retur fra service.

Autoriseret tjek af software og rust

I kraft af deres løbende videreuddannelse er mekanikerne på vores autoriserede værksteder altid på forkant med den sidste nye opdatering af bilernes software fra bilfabrikken. Det sker blandt andet med henblik på at skåne bilens elektronik og den batteri og for at overholde korrekt udledning af CO2 på biler, der kører på fossilt brændstof. Samtidig med et autoriseret service laves der et rustgennemtæringseftersyn efter fabrikkens forskrifter, så du som kunde bibeholder bilfabrikkens garanti mod rustgennemtæring.