Knud Nielsen

Knud Nielsen A/S er en af Danmarks ældste bilforhandlere. Virksomheden blev grundlagt helt tilbage i 1923, da en kørelærer i Hillerød, Arild Jensen, startede handel med Chevrolet og andre mærker under General Motors på Frederiksværksgade 7-9.

Knud Nielsen A/S

Knud Nielsen A/S er en af Danmarks ældste bilforhandlere. Virksomheden blev grundlagt helt tilbage i 1923, da en kørelærer i Hillerød, Arild Jensen, startede handel med Chevrolet og andre mærker under General Motors på Frederiksværksgade 7-9. I 1926 begyndte Arild Jensen af forhandle Opel, først som underforhandler af en københavnsk bilforretning og fra 1946 som selvstændig forhandler. Virksomheden forhandlede Opel til 2014, mens forhandlingen af Kia begyndte i 2002. Knud Nielsen blev aktionær i firmaet i 1974 og overtog det helt i 1978.

En af kun fire single brand-forhandlere af Kia

I 1995 blev rammerne i Frederiksværksgade for små, og bilforretningen flyttede til sin nuværende lokation på Frejasvej 27-29. Samtidig skiftede firmaet navn fra Arild Jensen & Søn A/S til Knud Nielsen A/S. Siden er virksomheden blevet overtaget af anden generation Thomas Nielsen. Udover bilhuset i Hillerød har Knud Nielsen A/S en afdeling i Frederikssund, ligeledes med salg af Kia. Knud Nielsen A/S er en af kun fire bilforhandlere i Danmark, der er er single brand-forhandler af Kia. Hovedafdelingen i Hillerød har omkring 20 medarbejdere fordelt på salg, administration, værksted og pladeværksted.

Kia: Den miljøvenlige pioner i Danmark

I showroomet hos Knud Nielsen A/S præsenteres du for hele Kia’s sortiment. Som Kia-forhandler siden 2002 har Knud Nielsen A/S lang erfaring med el- og hybridbiler, idet Kia var blandt de første bilmærker, der introducerede el og plug in-hybrid i Danmark. Ud over sine miljøvenlige løsninger er Kia kendt for et meget højt udstyrsniveau, og alle modeller i Kias brede modelprogram er omfattet af syv års garanti.

Find os

Knud Nielsen
Frejasvej 27 – 29
3400 Hillerød

Åbent salg

Man.-fredag 09-17.30
Lørdag Lukket
Søndag 11-15

Åbent værksted

Man.-torsdag 07:45-16
Fredag 07:30-15
Weekend Lukket

BOOK PRØVETUR HOS KIA – KNUD NIELSEN

Udfyld nedenstående formular med hvilken bil du ønsker at prøve, samt dine ønsker for dato og tidsinterval og så vender vi tilbage med endelig bekræftigelse på tidspunkt.