ERA BILER

ERA BILER er dedikeret til at levere mobilitet til nordsjællænderne – nemt og enkelt – med gæstfrihed og mindeværdige oplevelser. Det hele begyndte i Helsinge i starten af 80’erne. I 1984 blev ERA BILER forhandler af Toyota.

ERA BILER Hillerød

ERA står for Erik (vores grundlægger), Raymond (tidl. kompagnon) og Automobiler. De tre boomeranger i logoet symboliserer, at gæsterne altid vender tilbage, hvis de er sendt godt afsted. ERA BILER er i dag en koncern med omkring 110 medarbejdere fordelt på tre bilhuse i Hillerød, Helsinge og Frederikssund. Vores bilhus på Gefionsvej i Hillerød har fokus på Toyota person- og varebiler og er autoriseret Toyota og Iveco værksted.

Toyota: Kvalitet og komfort til alle

Toyota, kvalitet, holdbarhed og kundetilfredshed går hånd i hånd. Toyota har haft Danmarks mest tilfredse bilkunder 18 år i træk, og det er ingen tilfældighed. Toyota har biler til alle og enhver uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort. Toyota var først ude med hybridteknologi til det brede bilpublikum, og nu sætter det store japanske mærke strøm til biler i Nordsjælland og resten af verden i form af et bredt program af plug-in og elbiler.

Iveco

Iveco er Nordsjællands erhvervslivs faste følgesvend på fire hjul. Hos ERA BILER finder du varebiler fra Iveco af alle typer og i alle størrelser. Produktprogrammet er enormt og utrolig fleksibelt. Iveco er en af verdens største producenter af solide erhvervskøretøjer og varebiler, der er kendt for deres kraftige motorer, store trækkraft og et væld af opbygningsmuligheder.

Service: Du skal anbefale os til andre

Hjertet i brystet på ERA BILER’s teknikere banker kun for én ting – at de gør deres job så godt, at du anbefaler ERA BILER til andre. Leaser du din Toyota, er service inkluderet. Køber du din Toyota, skal du med en serviceaftale ikke spekulere over uventede regninger. Du betaler en fast månedlig ydelse, som er udregnet efter, hvilken model du har, og hvor meget du kører om året, og du er altid sikret reservedele af bedste kvalitet – det hele udført at specialuddannede teknikere, der ved alt om din Toyota eller Iveco. Med Toyota Relax tilbyder Toyota op til 10 års serviceaktiveret garanti på både nye og brugte biler.

Find os

ERA BILER
Gefionsvej 10
3400 Hillerød

Kontakt os

Åbent salg

Man.-fredag 08:30-17.30
Lørdag Lukket
Søndag 11-16

Åbent værksted

Man.-torsdag 07:15-17:15
Fredag 07:15-15
Weekend Lukket