andersen biler

Andersen Biler Hillerød på Lokesvej er en afdeling af Andersen Biler-koncernen, som beskæftiger omkring 400 medarbejdere fordelt på 12 forretninger på Sjælland. Andersen Biler blev stiftet af Helge Andersen i 1963. 

Andersen Biler Hillerød

Andersen Biler Hillerød på Lokesvej er en afdeling af Andersen Biler-koncernen, som beskæftiger omkring 400 medarbejdere fordelt på 12 forretninger på Sjælland. Andersen Biler blev stiftet af Helge Andersen i 1963. Hans kælenavn var ”Andy”, og hans minde lever videre i skikkelse af Andersen Bilers synlige maskot, den gule rapand. I Hillerød bliver du mødt af specialister i Ford og Nissan. Det 700 kvadratmeter store showroom rummer knap 30 fabriksnye biler fra to af de mest populære mærker i Danmark.

Ford: Fremtidens bil er her allerede

Ford sigter efter at tage teten i fremtidens mobilitetsløsninger og er blandt de mærker, der har lanceret flest elektrificerede bilmodeller, lige som Ford har investeret seks milliarder kroner i en elfabrik i Tyskland. Missionen er klar: i 2030 skal alle europæiske personbiler fra Ford være fuldt elektriske, og elbiler og plug-in-hybrider skal udgøre to tredjedele af Fords varebilssalg. Hos Andersen Biler Hillerød kan du komme med på turen.

Nissan: Populære øjenåbnere

Nissan har i høj grad påvirket danskernes forhold på biler og åbnet vores øjne for nye modeltyper. Leaf var blandt de allerførste rene elbiler på det danske marked, og crossover-pioneren Qashqai antændte i sin tid SUV-feberen i Danmark og var i 2019 endda den mest solgte bil overhovedet herhjemme.

Service uden uforudsete udgifter

Det autoriserede værksted hos Andersen Biler Hillerød kender din Ford eller Nissan ud og ind. Værkstedet beskæftiger kun specialuddannede teknikere og anvender kun originale reservedele og markedets bedste værkstedsudstyr. Med en serviceaftale fra Andersen Biler kan du være helt tryg og behøver ikke længere at bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger. Du vil altid kende dine serviceomkostninger og slipper for uforudsete udgifter og eventuelle prisstigninger.

Find os

Andersen Biler
Lokesvej 4
3400 Hillerød

Kontakt os

Tlf. 48200400

Åbent salg

Man.-fredag 09-17.30
Lørdag Lukket
Søndag 11-15

Åbent værksted

Man.-torsdag 07-17
Fredag 07-17
Weekend Lukket

BOOK PRØVETUR HOS ANDERSEN BILER

Udfyld nedenstående formular med hvilken bil du ønsker at prøve, samt dine ønsker for dato og tidsinterval og så vender vi tilbage med endelig bekræftigelse på tidspunkt.