due andersen biler

Due Andersen Biler A/S blev grundlagt i 1968 af Jørgen Due Andersen og drives i dag af sønnen Søren Due Andersen. Bilhuset er en dynamisk og innovativ virksomhed, som er under konstant udvikling for at yde den bedste service og opnå maksimal kundetilfredshed.

Due Andersen Biler

Due Andersen Biler A/S blev grundlagt i 1968 af Jørgen Due Andersen og drives i dag af sønnen Søren Due Andersen. Bilhuset er en dynamisk og innovativ virksomhed, som er under konstant udvikling for at yde den bedste service og opnå maksimal kundetilfredshed. Vi er 20 erfarne, veluddannede og topmotiverede medarbejdere, der brænder for at gøre en forskel for dig – før, under og længe efter handlen. Hos Due Andersen Biler gør vi en dyd ud af at gøre dig tryg og hjælpe dig gennem hele forløbet, og vi glemmer dig ikke, når du er kørt afsted i din nye bil. Vi brænder for at rådgive dig bedst muligt, så du kan få indfriet dine behov, ønsker og drømme for din nye bil. Hos os skal du ikke kun føle, at du har fået en ny bil, men en totaloplevelse. Vi dygtiggør os konstant, og vi er også klar til fremtidens måder at handle bil på. Due Andersen Biler har været autoriseret forhandler af Mazda siden 1974 og af Suzuki siden 1996. Vi beskæftiger os med alt indenfor salg af biler, service, forsikringsreparation samt salg af tilbehør og reservedele. Og er du interesseret i en brugt bil, har vi altid mindst 50 topklargjorte vogne på lager.

Mazda: Køreglæde og samhørighed

Mazda har fokus på design, køreglæde, sikkerhed og modet til at være anderledes. Hver Mazda lever op til Mazdas motto ’Drive Together’, for du er aldrig alene, når du kører i en Mazda. Kom og oplev, hvordan ægte samhørighed med en bil føles. Due Andersen Biler fører det fulde Mazda-program af personbiler.

Suzuki: Prisfornuftig hybrid på fire hjul

Suzuki regnes for det mest prisfornuftige bilmærke overhovedet. Det har undersøgelser bekræftet gang på gang. Samtidig er Suzukis kundetilfredshed helt i top. Suzuki har 50 års erfaring med SUV og firehjulstrækkere, men for alle Suzukis modeller gælder det, at du roligt kan skrue dine udstyrsforventninger op – og din prisforventning ned. Kort sagt: Mere bil for pengene. Mere hybrid, som Suzuki har gjort til standard, mere køreglæde, mere udstyr, mere SUV, mere på literen – mere tilfredshed.

Hele pakken af service

Med skadecenter, mekanisk værksted, reservedelslager, salg og alle typer af finansiering med og uden udbetaling tilbyder Due Andersen Biler hele pakken af service, som en moderne Mazda- og Suzuki-kunde efterspørger. De fleste af mekanikerne på værkstedet og skadecentret har mere end 10 års erfaring med de to mærker og har de højeste teknikeruddannelser, man kan få inden for både Mazda og Suzuki.

Find os

Due Andersen Biler
Frejasvej 31
3400 Hillerød

Kontakt os

Tlf. 48267666
salg@due-andersen.dk

Åbent salg

Man.-fredag 09-17.30
Lørdag Lukket
Søndag 11-15

Åbent værksted

Man.-torsdag 07:30-15:30
Fredag 07:30-15
Weekend Lukket

BOOK PRØVETUR HOS DUE ANDERSEN BILER

Udfyld nedenstående formular med hvilken bil du ønsker at prøve, samt dine ønsker for dato og tidsinterval og så vender vi tilbage med endelig bekræftigelse på tidspunkt.