Jønssons Auto A/S

Hyundai står for udvikling af innovative, stærke og veludstyrede biler til konkurrencedygtige priser. Jønsson’s Auto A/S er autoriseret værksted for Hyundai og Honda og reparerer derudover alle mærker. 

Hyundai: Innovation til konkurrencedygtige priser

Hyundai står for udvikling af innovative, stærke og veludstyrede biler til konkurrencedygtige priser. Hyundais el-bil Ioniq 5 blev kåret til Årets Bil i Danmark 2022 og blev i den forbindelse rost for sit karakteristiske design, den imponerende plads i kabinen samt lynhurtige opladning ved hjælp af avanceret volt-teknik. Derudover er Hyundai kendt for sin 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Hyundai har været en drivkraft i udbredelsen af elbiler til den brede målgruppe af bilkøbere i Danmark og appellerer med sit brede modelprogram til mange forskellige kunder, der nok kan have vidt forskellige behov, men deler glæden ved kombinationen af den nyeste teknologi og fornuftige priser.

Kundeservice i top

Siden Hyundai blev introduceret på det danske marked i 1992, har det sydkoreanske mærke på blot et par årtier etableret sig som et af danskernes foretrukne bilmærker, og Jønsson’s Auto A/S har været med på rejsen næsten helt fra starten. Jacob Lyng Jønsson stiftede virksomheden i 1989, og i 1993 blev Jønsson’s Auto A/S forhandler af Hyundai. Med 20 medarbejdere fordelt på salg, værksted og administration sætter Jønsson’s Auto en ære i at servicere sine kunder på bedste vis. Bilhusets medarbejdere er eksperter i Hyundai og altid til rådighed for vejledning. Bilhuset har papir på sin høje kundeservice, idet Hyundai Europe har tildelt Jønsson’s Auto A/S prisen for højeste kundetilfredshed i salg og service.

Fastprissystem og egen vaskehal

Jønsson’s Auto A/S er autoriseret værksted for Hyundai og Honda og reparerer derudover alle mærker. Det faguddannede personale udfører alle service- og reparationsopgaver på eget mekanisk værksted og pladeværksted. Jønsson’s Auto A/S har egen vaskehal, som benyttes til værkstedskunder og kan bruges af bilhusets faste kunder til favorable priser. Jønsson’s Auto A/S kører med fastprissystem, så du altid ved, hvad prisen er.

Find os

Jønssons Auto A/S
Krakasvej 5
3400 Hillerød

Kontakt os

Åbent salg

Man.-fredag 09-17
Lørdag Lukket
Søndag 11-15

Åbent værksted

Man.-fredag 08-16
Weekend Lukket

BOOK PRØVETUR HOS JØNSSONS AUTO

Udfyld nedenstående formular med hvilken bil du ønsker at prøve, samt dine ønsker for dato og tidsinterval og så vender vi tilbage med endelig bekræftigelse på tidspunkt.