Kom til Nytårskur i Hillerød Bilby!

Lørdag den 8. januar & søndag den 9. januar

 

Find din nye bil til Hillerød Bilbys Nytårskur

Går du med tanker om at få ny bil i 2022? Så er det oplagt at besøge Hillerød Bilby til årets Nytårskur. De 11 bilhuse i Hillerød Bilby skyder nemlig nytåret ind med flotte udstillinger, de nyeste modeller og gode tilbud til årets store Nytårskur lørdag den 8. januar & søndag den 9. januar.

11 bilhuse og 20 mærker samlet ét sted

Oplev alle de aktuelle modeller fra i alt 20 bilmærker fordelt på de 11 bilhuse i Hillerød Bilby – det naturlige centrum for Nordsjællandske bilkøbere. Uanset om du er fristet af en lille bybil eller en stor SUV, kan Hillerød Bilbys forhandlere give dig nogle spændende muligheder inden for alle drivmidler: el, hybrid, benzin og diesel.

 

Kom tæt på den nyeste teknologi

Udviklingen i bilernes verden går stærkt. Til årets Nytårskur kan du komme tæt på alle de nyeste landvindinger – fra ny teknologi, der gør bilerne mere avancerede, men også endnu lettere at køre, til de nyeste el- og hybrid-biler, der skubber til grænserne for, hvor langt vi kan komme, samtidig med at vi tager hensyn til klimaet.

 

Vi elsker biler lige som dig

Hillerød Bilby er et mangeårigt samarbejde mellem de autoriserede bilforhandlere i Hillerød. For nok er vi konkurrenter i det daglige, men vi er også gode kolleger, og vi har stor respekt for hinandens arbejde, Vi samarbejder for at gøre Hillerød Bilby til noget særligt, for vi elsker biler lige som dig. Besøg vores bilhuse til årets Nytårskur. Du er velkommen! Og godt nytår!

Find din nye bil I Hillerød Bilby

9 forhandlere 14 bilmærker inden for en radius af 1.000 meter. Nemmere bliver det ikke at få overblik over bilmarkedet netop nu. Her får du overblik og et stort udvalg I Hillerød Bilby finder du et stort udvalg af bilmærker samlet inden for en kort radius.

Det gør det nemt at få overblik over dine muligheder, og du kan nemt besøge flere forhandlere samme dag, hvis du vil se på flere mærker.

I dag tilbyder bilproducenter brede modelprogrammer, der appellerer til alle kundesegmenter, og i vores store, moderne indrettede showrooms kan vi præsentere dig for alle eller de fleste modeller.

Følg os på Facebook og se alle vores spændende arrangementer

find os