Ove Jensen Biler​

Ove Jensen Biler er blandt landets største Citroën-forhandlere, både når det gælder salg til private og erhverv. Ove Jensen selv har været i branchen siden 1978, og har været forhandler af Citroën i Hillerød siden 2004.

Citroën: Kreativitet og Teknologi

Citroën blev grundlagt som en bilfabrik i 1919 af André Citroën. André Citroën var nyskabende på mange områder. Forhjulstræk i 1934 var ligeledes meget nyt og vovet – og den hydropneumatiske affjedring. De skråtstillede tandhjul i gearkassen blev til Citroëns firmalogo. Citroën har altid været kendt for, at tør skille sig ud fra mængden, med sit unikke design og teknologi. – så er der tale om et helt særligt bilmærke.

Stort udvalg i to etager

Ove Jensen Biler er blandt landets største Citroën-forhandlere, både når det gælder salg til private og erhverv. Ove Jensen selv har været i branchen siden 1978, og har været forhandler af Citroën i Hillerød siden 2004. Bilhus ligger på Lokesvej 6 – her finder du Citroëns store udvalg af privat- og varebiler. Showroomet er altid opdateret med de nyeste modeller, og personalet står klar til at yde dig og din bil den bedste service. Og hvis du er interesseret i at købe brugt, kan du altid gøre en god handel.

Fuld service til både Citroën og Honda

Hvis uheldet er ude, tilbyder Ove Jensen Biler en gratis lånebil, mens de tager hånd om skaden. Bilhusets autoriserede værksted og skadescenter samarbejder med alle forsikringsselskaber og står klar til at hjælpe dig. Ud over Citroën er Ove Jensen Biler autoriseret service-værksted for Honda. Der anvendes udelukkende originale reservedele til Citroen og Honda, og mekanikerne er specialuddannede til at tage sig at netop din bil.

Find os

Ove Jensen Biler
Lokesvej 6
3400 Hillerød

Kontakt os

Åbent salg

Man.-fredag 09-17.30
Lørdag Lukket
Søndag 11-15

Åbent værksted

Man.-torsdag 07:30-15:30
Fredag 07:30-15
Weekend Lukket

BOOK PRØVETUR HOS CITRÖEN – OVE JENSEN BILER

Udfyld nedenstående formular med hvilken bil du ønsker at prøve, samt dine ønsker for dato og tidsinterval og så vender vi tilbage med endelig bekræftigelse på tidspunkt.