Kofoed & Thomsen A/S

Det er svært ikke at bemærke Kofoed & Thomsen A/S. Hverken i trafikken ind til Hillerød eller i historien om bilforhandlere i Nordsjælland.

Kofoed & Thomsen A/S

Det er svært ikke at bemærke Kofoed & Thomsen A/S. Hverken i trafikken ind til Hillerød eller i historien om bilforhandlere i Nordsjælland. Med sin synlige placering ved rundkørslen, hvor Egespurs Allé møder Herredsvejen, er Hillerøds Peugeot-forhandler ikke til at overse, og historisk er det i 2023 80 år siden, at Hans Kofoed Pedersen begyndte at reparere automobiler på generatorbrændsel under krigen og grundlagde, hvad der blev til Kofoed & Thomsen A/S – Peugeot Hillerød. Kofoed & Thomsen A/S har forhandlet Peugeot siden 1981 og er Nordsjællands største forhandler af det populære franske mærke. I dag drives virksomheden af direktør Søren Thomsen, der ejer Kofoed & Thomsen A/S sammen med sin hustru, Tina Kofoed Thomsen, som er barnebarn af stifter Hans Kofoed Pedersen.

Peugeot: Nu kører danskernes yndlinge el og hybrid

Peugeot har i en lang årrække været blandt de mest populære bilmærker i Danmark. Legendariske 208 har flere år i træk været årets mest solgte, og 508 har høstet priser for sit design. Nu er det el- og hybrid-løsninger, der viderefører de stolte Peugeot-traditioner på de danske landeveje med det velkendte brede modelprogram til både til private og erhverv, og hos Kofoed & Thomsen A/S finder du hele det store udvalg og de aktuelle kampagner.

En Peugeot fortjener service hos Peugeot

Din Peugeot fortjener service på et autoriseret Peugeot-værksted. Hos Kofoed & Thomsen A/S har du garanti for originale reservedele, korrekt udført arbejde af Peugeot-uddannede mekanikere og autoriseret Peugeot-stempel i bilens servicebog. Med en Peugeot Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Peugeot-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer.

Find os

Kofoed & Thomsen A/S
Ydunsvej 8
3400 Hillerød

Åbent salg

Man.-fredag 09-17.30
Lørdag Lukket
Søndag 11-16

Åbent værksted

Man.-torsdag 07:30-16
Fredag 07:30-15
Weekend Lukket

BOOK PRØVETUR HOS PEUGOET

Udfyld nedenstående formular med hvilken bil du ønsker at prøve, samt dine ønsker for dato og tidsinterval og så vender vi tilbage med endelig bekræftigelse på tidspunkt.