Autohuset Vestergaard

Autohuset Vestergaard A/S er blandt landets største bilvirksomheder. Vi har autoriseret salg af 13 bilmærker fra 11 filialer i Jylland, på Fyn og Sjælland. I Hillerød sælger vi Volvo og Opel. Vores historie begyndte i 1983, da Hans Vestergaard overtog forhandlingen af Volvo personbiler og lastvogne i Vejle og Fredericia. Autohuset Vestergaard kom til Sjælland med sin første bilforretning (Birkerød) i 2014. Ud over Birkerød og Hillerød har Autohuset Vestergaard en filial i Nærum.

Historien om Hillerød

I 2017 blev Autohuset Vestergaard hovedaktionær i Bilforum Nordsjælland, som forhandlede Volvo i Hillerød. I 2019 overtog Autohuset Vestergaard bilforretningen Unicars (Opel), og i 2020 blev Bilforum Nordsjælland til Autohuset Vestergaard (Volvo). De to forretninger blev lagt sammen i det nye store bilhus på Rønnekrogen 1, som i dag rummer både salg og service af Opel og Volvo.

Opel: Tysk kvalitet

Tyske Opel blev grundlagt af Adam Opel helt tilbage i 1862. Modellen Opel Adam, der udgik for nylig, var en hyldest til stifteren. Opel er kendt for sin høje tyske kvalitet og har gennem tiden haft flere modeller, der har taget titler som årets bil og årets businessbil. Opel satser stort på elbiler og crossovers, og det brede modelprogram spænder fra legendariske Corsa til den store SUV Grandland X.

Volvo: Sikkerhed og bæredygtighed

I Autohuset Vestergaard Hillerød kan vi præsentere alle Volvos modeller, hvis kvalitet, komfort og køreegenskaber er på bilmarkedets absolut højeste niveau. Ønsker du en ægte og stilren premium-bil af anerkendt skandinaviske kvalitet og med en ambitiøs og kompromisløs tilgang til udvikling af elbiler og plug-in-hybrid, er en bil fra Volvo det oplagte valg.

Vi er bedst til at passe på din bil

Vores værksted klarer alle reparationer og skader på din bil. Hvad enten du skal have udført service eller repareret en skade, kan du med fordel booke tid på vores værksted online. Vores specialuddannede Opel- og Volvo-mekanikere har hver især beskæftiget sig med de to mærker i mange år. Vi sætter en ære i at være specialister til det, vi laver, og vi ved alt om, hvordan du bedst muligt passer på din Opel eller Volvo – fra opdatering til den nyeste software til vedligeholdelse af motoren. Ved at vælge et autoriseret værksted får din bil får den bedste behandling fra start til slut, og vi anvender naturligvis kun originale reservedele.

Find os

Autohuset Vestergaard
Rønnekrogen 1
3400 Hillerød

Åbent salg

Man.-fredag 09-17.30
Lørdag 11-16
Søndag 11-16

Åbent værksted

Man.-torsdag 07:30-17
Fredag 07:30-17
Weekend Lukket

BOOK PRØVETUR HOS

AUTOHUSET VESTERGAARD

Udfyld nedenstående formular med hvilken bil du ønsker at prøve, samt dine ønsker for dato og tidsinterval og så vender vi tilbage med endelig bekræftigelse på tidspunkt.