KOM TIL ELEKTRISK BILSHOW I HILLERØD BILBY SØNDAG 27. FEBRUAR KL. 11-16

Find din nye el- og hybridbil
Går du med tanker om at få ny bil – og overvejer du en elbil, pluginhybrid eller hybrid? Så er det oplagt at besøge Hillerød Bilby, når vi holder Elektrisk Bilshow Søndag 27. februar 2022 kl. 11-16. Her holder alle vores forhandlere åbent, så du kan opleve hele det aktuelle udvalg af biler, der på forskellig vis kører på strøm.

Kør med på den elektriske bølge
Der er fart på salget af el- og pluginhybrid-biler in Danmark. Ifølge De Danske Bilimportører udgjorde rene elbiler og pluginhybrid 30,6 procent af de nyregistrerede biler i januar 2022, og kurven er støt stigende. Samtidig var januar 2022 den første måned, hvor der blev solgt flere elbiler end pluginhybrid. Til vores Elektriske Bilshow kan du komme tæt på alle de nye modeller, der bidrager til at reducere vores samlede CO2-aftryk, og som giver dig køreglæde på en måde, du ikke har prøvet før.

11 bilhuse og 20 mærker er i grønt humør
Hillerød Bilby er et mangeårigt samarbejde mellem de autoriserede bilforhandlere i Hillerød. I Hillerød Bilby finder du i alt 20 bilmærker fordelt på 11 forhandlere, der alle er placeret inden for en radius af 1.000 meter. Gennem Hillerød Bilby samarbejder vi om at cementere Hillerøds position som Nordsjællands bilcentrum, og vi glæder os til at se dig til Elektriske Bilshow Søndag 27. februar kl. 11-16.

Find din nye bil I Hillerød Bilby

9 forhandlere 14 bilmærker inden for en radius af 1.000 meter. Nemmere bliver det ikke at få overblik over bilmarkedet netop nu. Her får du overblik og et stort udvalg I Hillerød Bilby finder du et stort udvalg af bilmærker samlet inden for en kort radius.

Det gør det nemt at få overblik over dine muligheder, og du kan nemt besøge flere forhandlere samme dag, hvis du vil se på flere mærker.

I dag tilbyder bilproducenter brede modelprogrammer, der appellerer til alle kundesegmenter, og i vores store, moderne indrettede showrooms kan vi præsentere dig for alle eller de fleste modeller.

Følg os på Facebook og se alle vores spændende arrangementer

find os