Jan Nygaard

I 2021 åbnede Danmarks største BMW forhandler Jan Nygaard AS et helt nyt BMW showroom og værksted i Hillerød, indrettet efter BMW AG’s helt nye standarder. Jan Nygaard AS og virksomheden før da har eksisteret i mere end 40 år og sælger BMW og MINI i Hovedstadsområdet og på hele Sjælland.

Jan Nygaard AS Hillerød

I 2021 åbnede Danmarks største BMW forhandler Jan Nygaard AS et helt nyt BMW showroom og værksted i Hillerød, indrettet efter BMW AG’s helt nye standarder. Jan Nygaard AS og virksomheden før da har eksisteret i mere end 40 år og sælger BMW og MINI i Hovedstadsområdet og på hele Sjælland. Med det nye bilhus i Hillerød servicerer Jan Nygaard AS nu årligt mere end 15.000 kunder fra fem anlæg i Hovedstadsområdet. Det nye showroom i Hillerød er indrettet efter BMW’s nyeste internationale guidelines, hvor der er flere premium-kundeområder med café, pejs, designermøbler, lånearbejdspladser og meget mere.

BMW: Luksus designet til køreglæde

BMW er synonym med prisvindende luksusbiler, der er designet til køreglæde med alle drivformer (el, hybrid, benzin og diesel), hvor BMW er frontløber inden for elbiler og hybrid – altid med de klassiske BMW nyrer i front. Uanset om du er på udkig efter en sikker familiebil eller ønsker at mærke suset, har BMW en model til dig, og virksomheder får hos BMW præsentable og solide biler med teknik, der hjælper medarbejderen med at balancere hverdag og arbejdsliv.

Service uden grænser

Hos Jan Nygaard AS i Hillerød møder du 100 års erfaring med BMW fordelt på mekanikere, teknikere, kundeservicemedarbejdere og salgspersonale. Jan Nygaard AS tilbyder alle sine kunder det helt særlige abonnement Simple Comfort Service, hvor du fra 40-50 kroner om måneden kan få hentet og bragt din bil til og fra service eller får stillet ubegrænset lejebil til rådighed.

Find os

Jan Nygaard
Lodbrogsvej 5
3400 Hillerød

Kontakt os

Tlf. 70707667

Åbent salg

Man.-fredag 09-17.30
Lørdag Lukket
Søndag 11-16

Åbent værksted

Man.-torsdag 07:30-16:30
Fredag 07:30-16:30
Weekend Lukket