Era Biler - Sigrunsvej

I folkemunde kaldes ERA BILER’s afdeling på Sigrunsvej i Hillerød også ’Det Italienske Bilhus’ eller ’Det Italienske Hjørne’, for her finder du legendariske italienske bilmærker som Fiat og Alfa Romeo samt de Fiat-ejede Jeep og Iveco.

Fiat

Fiat er specialiseret i smarte og prisfornuftige biler, hvor design, funktionalitet og sund økonomi går op i en højere enhed, og ingen model er vel et tydeligere eksempel på det end den legendariske Fiat 500, der nu lever videre i en ren el-udgave, som har gjort Fiat til en frontløber inden for elbiler. Derudover er Fiat Professionel med sit store udvalg af varebiler leveringsdygtig i løsninger til alle erhvervslivets behov.

Alfa Romeo

Alfa Romeo har i årtier været indbegrebet af tidløs skønhed, stærkt design, køreglæde og kraftoverskud under kølerhjelmen. Alfa Romeo forener tradition, design og ny teknologisk innovation til glæde for ægte bilentusiaster, og i ERA BILER’s italienske bilhus kan du opleve de aktuelle modeller.

Jeep

Hæderkronede Jeep er stadig synonym med firehjulstræk og fremkommelighed, men har også iført sig førertrøjen, når det gælder plug-in i den hårdføre og kraftfulde afdeling. Det var Jeep, der lancerede betegnelsen SUV (Sport Utility Vehicle) helt tilbage i 1974, og i dag skubber Jeep til SUV-udviklingen med sine plug-in udgaver af de ikoniske modeller Wrangler, Compass og Renegade.

Iveco

Iveco er Nordsjællands erhvervslivs faste følgesvend på fire hjul. Hos ERA BILER på Sigrunsvej finder du varebiler fra Iveco af alle typer og i alle størrelser. Produktprogrammet er enormt og utrolig fleksibelt. Iveco er en af verdens største producenter af solide erhvervskøretøjer og varebiler, der er kendt for deres kraftige motorer, store trækkraft og et væld af opbygningsmuligheder.

Find os

ERA BILER
Sigrunsvej 1
3400 Hillerød

Kontakt os

Åbent salg

Man.-fredag 08:30-17.30
Lørdag Lukket
Søndag 11-16