Bjarne Nielsen

Bjarne Nielsen Hillerød har i en årrække fokuseret på de to fremadstormende bilmærker Renault og Dacia og gør det så godt, at bilhuset i 2021 blev kåret til Årets Bilforhandler i Danmark.

Bjarne Nielsen Hillerød

Bjarne Nielsen Hillerød har i en årrække fokuseret på de to fremadstormende bilmærker Renault og Dacia og gør det så godt, at bilhuset i 2021 blev kåret til Årets Bilforhandler i Danmark. Bjarne Nielsen Hillerød er en del af Bjarne Nielsen-koncernen, der består af 11 bilhuse på Sjælland og i Jylland og blandt andet er kendt for det gigantiske Bilernes Hus i Silkeborg med landets største udvalg af nye og brugte biler.

Renault: Fransk elegance og funktionalitet

Renault forener elegant fransk design med sans for den komfort og funktionalitet, der skal til for at gøre hverdagen så nem og behagelig som muligt. Bjarne Nielsen Hillerød tilbyder både den brede palet af Renaults personbiler og et stærkt udvalg af Renaults populære varebiler. Renault ZOE, der kom allerede i 2012, var blandt de første rene elbiler i Danmark og har gennem løbende opdateringer sat nye standarder for køb og brug af elbiler i Danmark.

Dacia: Værdi for pengene

Ved at vælge Dacia får du stor værdi for pengene og luft til lidt mere i økonomien. Dacia gør nye, væsentlige og driftssikre køretøjer tilgængelige for det bredt publikum. Mærket har udviklet sig med årene og tilpasset sig for at leve op til kundernes behov, samtidig med, at det er forblevet tro mod sine rødder. Dacia tænker ud af boksen og har rusket op i bilmarkedet – ikke mindst med en af Danmarks absolut billigste firhjulstrækkere, Dacia Duster.

Service med stor erfaring og ekspertise

Bjarne Nielsen Hillerøds mange år med Renault og Dacia gør, at bilhuset både i salgsafdelingen og på værkstedet har stor erfaring med og ekspertise i at håndtere de mange fine modeller, som de to producenter breder sig over. Som autoriseret værksted er vi din garanti for, at vi ved alt om bilmærket og har adgang til alle informationer direkte fra bilproducenten. Vi benytter udelukkende originale dele bygget og produceret netop til din bil.

Find os

Bjarne Nielsen
Falkevej 4A
3400 Hillerød

Kontakt os

Tlf. 70701777
hillerod@bn.dk

Åbent salg

Man.-fredag 09-17.30
Lørdag Lukket
Søndag 11-16

Åbent værksted

Man.-torsdag 07:30-17
Fredag 07:30-16:30
Weekend Lukket

BOOK PRØVETUR HOS BJARNE NIELSEN

Udfyld nedenstående formular med hvilken bil du ønsker at prøve, samt dine ønsker for dato og tidsinterval og så vender vi tilbage med endelig bekræftigelse på tidspunkt.